Co budeme potřebovat

  • 250 g másla
  • 2 stroužky česneku
  • čerstvou bazalku
  • sušená rajčata
  • sůl
  • pepř

Jak budeme postupovat

1. krok

Jednu kostku másla (musí mít pokojovou teplotu) vložíme do mísy, přidáme dva stroužky utřeného česneku, osolíme a trochu opepříme.

Bylinkové máslo 1
Bylinkové máslo 1
Zdroj: FTV Prima

2. krok

Důkladně promícháme a dále přisypeme nadrobno nakrájenou čerstvou bazalku a sušená rajčátka. Opět promícháme, aby se jednotlivé chuti dobře promísily.

Bylinkové máslo 2
Bylinkové máslo 2
Zdroj: FTV Prima

3. krok

Celou hmotu přeneseme na potravinovou fólii, pevně zabalíme do ruličky.

Bylinkové máslo 3
Bylinkové máslo 3
Zdroj: FTV Prima

4. krok

Dáme do lednice, kde necháme máslo ztuhnout.

Bylinkové máslo 4
Bylinkové máslo 4
Zdroj: FTV Prima

Dobrou chuť!